A hiányzó láncszem

Nem olyan régen, amikor mérhetetlen módon kezdett romlani a vállalatnál ahol dolgoztam az általunk kiadott munka minősége – hiszen a mennyiség növelése lett a fő elvárás, ami nyilván csak úgy teljesíthető, ha gyorsabban dolgozunk, vagy más anyagokat használunk – elkezdtem azon gondolkodni, hogy saját céget kellene alapítanom, mert egyszerűen nem igazán tudok már ezzel a hozzáállással és szellemiséggel azonosulni ami a cégnél kialakult. A feleségem és a barátaim maximális mértékben támogattak ebben, amiért mindig is nagyon hálás leszek nekik. Mint ahogyan az életemnek is, hogy ilyen emberek vesznek körül és számíthatok rájuk.

A tervezést meg is kezdtem, és nagyon sokan segítségemre voltak, így azt gondolom, hogy egy nagyon erős tervezéssel egy nagyon erős alapot sikerült megálmodni a cégnek. Ez azért fontos, mert nekem szent meggyőződésem, hogy egyrészt a tervezés lépése és annak sikeressége kulcsfontosságú, másrészt pedig erős alapra lehet csak erős várat építeni, és én dolgozni szeretnék a szakmámban, és nem lesz időm arra, hogy a mindennapi működtetést irányítsam. Szükségem van egy erős bástyára.

Mint ahogyan szinte a legnagyobb szükségem van a munkavédelem területére egy nagyon jártas és kiváló szakember gárdára. Olyan csapatra, akik nem szükséges feleslegnek érzik a munkavédelmi feladatokat, hanem tudják, hogy az építőipar területén nagyon sokszor rengeteg múlik egy-egy jól kialakított rendszeren és jól megvalósított, valódi értéket nyújtó oktatáson. Én biztonságban szeretném tudni a cégem és a munkavállalóim egyaránt, és ehhez azt gondolom, hogy meg is találtam már az utolsó hiányzó láncszemet, a https://activesafety.hu/ csapatot.

Ők és az ő segítségük hiányzott ugyanis már csak ahhoz, hogy a terv összeálljon és végleges legyen, meg tudjam maximális nyugalommal és biztonsággal alapítani a saját cégemet. Már alig várom, hogy az első napon elinduljunk az első megrendelt munkát megoldani. Én azt gondolom, hogy életem legjobb döntését hoztam meg, még akkor is, ha egy kicsit munkás vagy nehéz a kivitelezés és a megvalósítás.