Amit mindig elhagyok

Az embernek vannak olyan hibái, melyeket bármennyire is igyekszik rendezni vagy feloldani, megtanulni nem sikerül neki. Én talán pont ezért is vagyok hihetetlen türelmes a gyerekemmel, és tudok bizonyos dolgokat elfogadni tőle mindennemű veszekedés vagy fejmosás nélkül, mert látom, hogy sokszor ő sem rosszaságból vagy direkt módon csinál dolgokat, hanem azért, mert egyszerűen képtelen ezeket feloldani és megtanulni. Én például bármennyire is imádom az airpods fülhallgatóimat, és rengeteget használom is őket, a kocsiban, a munkahelyen, otthon, a tokot mindig sikeresen elhagyom. Én már gondoltam mindenfajta megoldásra, hogy ne veszítsem el, és meg is próbáltam mindent megtenni annak érdekében, hogy ne legyen minden hónapban rendelve egy újabb airpods pro tok a baseusshop.hu oldalról, de úgy látom nagyon vesztésre állok ebben a helyzetben.

Persze hála a jó égnek rendelkezésemre áll egy ilyen fantasztikus és hihetetlen gyors shop, ahonnan számtalan jó dolgot rendeltem már, és mindig nagyon meg is vagyok vele elégedve, de mégse járja, hogy ennyi tokot kelljen felnőttként rendelnem, csak azért, mert képtelen vagyok figyelni arra, hogy ha kiveszem belőle a kis fülhallgatókat ne tegyem le és hagyjam ott bárhol. Egy ideig persze tudok arra figyelni hogy hová teszem, hol tartom, a táskámban, a kocsiban, az irodában, de valahogy mindig van egy óhatatlan pillanat, ahonnan soha többé nem találom bárhogy keresem is.

Már arra szoktam rá, hogy szebbnél szebb színeket rendelek és mindig mást, hogy ha valaki megkérdezi, akkor tudjam azt mondani, hogy csak azért rendelek mert imádom azt a színt, amiben éppen hozta. Persze gondolom a shopnál már a nevemet is jól ismerik. Tényleg ki fogok most már erre találni valamit, csak még nem igazán tudom, hogy mit.